Egy a tucatból

Jumanji: The Next Level

2020. december 28. 11:45 - Kergeboci

Jumanji: A következő szint

Az első rész pozitív csalódás volt. Annyira nem vártam semmi értékelhetőt, hogy egy marha jót szórakoztam rajta. Semmi világ megváltó nem volt, de egy jó ötlet, normális megvalósítás egy a háttérben is nagyon jót szórakozó csapattal.

Igazából a második rész sem lett vállalhatatlan. De nagyjából mindenből vesztett kicsikét. Az újdonság érzete értelme szerűen itt már nincs meg, a csapat dinamikája kicsikét kevesebb (pl az előző résznél kiemeltem, hogy a legtöbb jelenet ott volt elvágva, ahol már szétröhögték magukat a színészek.. na itt ilyen rész már nincs). Mondanivalóban, hangulatban, poénokban mind mind elmarad az előzőtől. Most, mikor írom a visszaemlékezést szinte semmire sem emlékszem már a filmből (igaz, az előzőből sem sokra).

De legalább próbálkozik, az öregek barátsága köré szőtt ismerős történet kedves, a karakter megszemélyesítések továbbra is működnek, az a kevés szerepjátékos/számítógép játékos utalás amit tartalmaz, szintén a helyén van. Egy rókabőr, de még pont nem bántja az embert.-

Értékelem: 6

Jumanji: Další úroveň (2019) on IMDb

Műfaja: akció, kaland, vígjáték

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://egyatucatbol.blog.hu/api/trackback/id/tr9616359804

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása