Egy a tucatból

Jumanji: Welcome to the Jungle

2018. március 26. 09:31 - Kergeboci

Jumanji: Vár a dzsungel

Délelőtti matiné keretében sort kerítettem pár kevésbé vicces (előre persze nem tudtam) sorozat részre, aztán semmit nem várva, még rájuk küldtem egy kis Jumanjit. Aztán koppant az állam.

Marha jól szórakoztam. Totál idióta történet, egy rakat hol jobb, hol nem jobban teljesítő karakterszínésszel. De van lelke. Mindenki szerethető, remek poén forrás az a kettősség, még ha kicsit túl is húzott, hogy ki milyen a való életben, és milyen karakter kapott a játékban. Van mondanivaló, még ha azt inkább a gyerek rétegnek is mondd csak újat, és volt pár felnőttesebb, pajzánabb poén is, ami azért nem engedi teljesen dedó szintjére süllyeszteni a film hangulatát. Mindenki fejlődött egy picikét (Bethany lányka egész nagyot - és végig az ő karakter kettőségge volt a legjobb). A végén egy mosolyogtató, megható kis szép befejezés is helyett kapott.

Csak annyira lehet komolyan venni, mint amennyire színészek tették, Kb minden 3. jeleneten látszik, hogy pont ott vágták el a jelenetet, ahol valamelyik (általában Jack Black), már-már elröhögi magát. Ennek ismeretében fogyasztandó, ha kimarad, semmit nem veszt az ember. De remélhetőleg, fájni sem fog.

 

Értékelem: 6

Jumanji: Vár a dzsungel (2017) on IMDb

Műfaja: akció, kaland, vígjáték

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://egyatucatbol.blog.hu/api/trackback/id/tr2313780332

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása