Egy a tucatból

Avengers: Endgame

2019. november 17. 21:31 - Kergeboci

Bosszúállók: Végjáték

Röviden:
Elizabeth Olsen fűzőben és bőrszerkóban/10

Kicsit hosszabban: látványos (igen-igen-igen látványos) akciómozi. Gondolom akik mélyebben belehabarodtak a szériában, nekik egész hátborzongató, újfajta élményt nyújtott, de nekem, kicsit távol állónak is tökéletesen megfelelt. Nem mondom, meg is lepett párszor, és még úgy is tetszett,.. hmm.. deja vum van..

Szóval igen, nagyjából ugyan az a véleményem, mint az Infinity War-ról. Mivel azt is most néztem meg (újra), így könnyedén össze tudom hasonlítani az élményt, amit adott. Ami plusz ebben benne volt, az, hogy nem csak, hogy mindenki kap szerepet az eddigi filmekből (vagy legalábbis egy feltűnést a képernyőn), de a korábbi filmekre (és sorozatra) is kapunk nem csak, hogy visszautalást, de konkrétan bele is helyezik a történetet azok egy-egy pillanatában.

A főboss ebben a részben kicsit kevesebbet szerepel (igaz, itt is kapunk egy Ready Player One-t idéző kaotikus "epik" összecsapást). A fókusz eltolódott a hátrahagyottakra. A drámai részekkel nem volt semmi probléma, és végeredményül kaptam egy keserédes lezárást és egy szép elköszönést (remélem, ezt nagyjából így is hagyják).

Értékelem: 7

Bosszúállók: Végjáték (2019) on IMDb

Műfaja: akció, kaland, dráma

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://egyatucatbol.blog.hu/api/trackback/id/tr8215310608

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása