Egy a tucatból

Avengers: Infinity War

2019. november 17. 09:01 - Kergeboci

Bosszúállók: Végtelen háború

Ezt a véleményemet még 2018 augusztusában vetettem digitális papírra, mozi után. Valamiért kíváncsi voltam rá nagy vásznon, pedig ez a Marvel világ, nem kifejezetten érdekel. A lenti véleményem, így második megnézésre sem változik, pontosan ugyan ezt gondolom róla:

Röviden:
Elizabeth Olsen fűzőben és bőrszerkóban/10

Kicsit hosszabban: látványos (igen-igen-igen látványos) akciómozi. Gondolom akik mélyebben belehabarodtak a szériában, nekik egész hátborzongató, újfajta élményt nyújtott, de nekem, kicsit távol állónak is tökéletesen megfelelt. Nem mondom, meg is lepett párszor, és még úgy is tetszett, hogy biztos vagyok benne, hogy a következő részben úgyis vissza fordítják az egészet. De ha csak ezt a részt nézzük, akkor igen, így kell bátran "lezárni" egy ezer éve elkezdett és felépített franchise-t.

Mindenki kap szerepet az eddigi filmekből, mindenkinek van egy kis saját története, saját sorsa. Még a töltelék történet szállak is jól működnek, bár Star Lord nekem sok volt, viszont a "nyuszi" és villám kalandjai, bár a legkilógóbb részek egyike volt, a két szereplő túltolt vagánysága (köztük meg a nézők felé sugárzó kémiája) bőven nézhetővé tette.

Külön tetszett, hogy a főgonosz, akiről a legkevésbé hittem volna, kapott némi réteget, és nem csak egy egyszerű film végi boss volt. A film nagy része róla, a motivációjáról, érzelmeiről szólt, már már majdnem ember közelivé tették (majdnem). Adott egy kis plusz ízt az történésekhez.

Értékelem: 7

Bosszúállók: Végtelen háború (2018) on IMDb

Műfaja: akció, kaland, scifi

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://egyatucatbol.blog.hu/api/trackback/id/tr5315309618

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása