Egy a tucatból

Jurassic World

2017. január 25. 16:46 - Kergeboci

Jurassic World

- rövid RAGE -

Jó sokáig kondicionáltam magam erre a filmre, hogy véletlenül se úgy üljek le elé, hogy egy jó, vagy egy Jurassic filmet fogok látni. De így is sikerült felhúzniuk, és ami a legrosszabb, a sok visszautalással, sikerült a régi rajongásomat is bevonniuk a képbe. Így még jobban fájt.

Ettől függetlenül másnak nézhető, voltak benne számomra is értékelhető jelenetek, és bőven rosszabb is lehetett volna, mint ahogy végül is sikerült.

Egy szereplővel tudtam csak teljesen azonosulni, a lúzer informatikus, régi Park-os pólós sráccal a filmből, akit lenéztek, leszóltak, direkt arcon röhögtek, csak azért, mert ő dínókat várt, de csak valami összeCGI-ozott szir-szart kapott, és aki a végén egyedül búslakodva összeszedte a dinó maketjeit, és kisétált a képből.

Értékelem: 4

Jurassic World (2015) on IMDb

Műfaja: akció, kaland, scifi

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://egyatucatbol.blog.hu/api/trackback/id/tr2412155419

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása