Egy a tucatból

Crimes of the Future

2023. január 07. 20:22 - Kergeboci

A jövő bűnei

Cronenbergnek rém fura álmai vannak. És azokból, melyekre reggel merevedéssel kelt fel, azokból most csinált egy filmet.

Pontosabban, a saját stílusától és a témától is szokatlanul kevés gore-al rendezett egy boncolós, hús vagdosós erotikus filmet, miközben elidőzött kicsit a művészet határai kérdéskörön. Nem vagyok benne teljesen biztos, mit is akart nekünk ezzel az alkotással átadni.

Ami nálam átjött az az, hogy az emberiség ilyesfajta jövőjén és "biológiai" evolúcióján keresztül akarja kritizálni jelen korunk, civilizációnk fejlődésének irányát. Ami, nem egy rossz ötlet. Csak mindezt olyan színészi előadással, túlművészkedős jelenetekkel, értékelhetetlen párbeszédekkel, mintha csak egy improvizációs szakkör, zavarba ejtő előadását néznénk.

Plusz meztelenség.

Értékelem: 4

Crimes of the Future (2022) on IMDb

Műfaja: dráma, horror, scifi

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://egyatucatbol.blog.hu/api/trackback/id/tr1418020738

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása