Egy a tucatból

We're the Millers

2016. április 13. 16:12 - Kergeboci

Családi üzelmek

IMDB 7 pontos vígjáték és Jennifer Aniston játszik benne. Nosza, mi bajunk lehet?

Kezdjük a pozitívumokkal: a fodrász jelenet vicces volt. Aniston dögösen nézet ki. Nem volt 3 órás.

A negatívumok: 2 óra hosszú volt! Inkább volt kínos mint vicces (a végén a Vidámparkban már csak azért nem kapcsoltam ki, mert 10 percet még kibírok), a színjáték vagy a fapofa vagy a ripacskodás két végletébe merül ki, és bár igaz, nem is vártam, de félelmetes mennyire nincs egy eredeti ötlet vagy poén ebben az újra hasznosított izében.

A srácot már majdnem kezdtem irigyelni a smárolós jelenet miatt, aztán jött a pók. Valószínű, hogy inkább erre fognak emlékezni (legalábbis azok akik a limited verziót nézték meg, gondolom a mozisba azért ezt nem mutatták meg).

De mivel a másnaposokkal együtt ez is szépen kaszál és jó pontot kap mindenhol, gondolom csak nekem nem való a vígjáték kategória.

Értékelem: 3

We're the Millers (2013) on IMDb

Műfaja: vígjáték, kaland

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://egyatucatbol.blog.hu/api/trackback/id/tr348603032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása