Egy a tucatból

Haywire

2024. január 06. 20:41 - Kergeboci

A bűn hálójában

Ha már az előző napokban szóba került a wishlist/watchlist, ezt még a szünet/betegség előtt sorsoltam ki, csak jól el is feledkeztem róla. Úgyhogy most gyorsan, mindenféle elvárás nélkül, pótoltam.

A Star Wars és csodás insta/twitter/x posztjai előtt álló, filmes karrierjét éppen csak elkezdő MMA harcművész, Gina Carano közepesnél jobbra értékelt filmje, megtámogatva egy korrekt rendezővel és rendezéssel, és egy meglepően illusztris mellékszereplő gárdával.

A színésznőnek szerencsére sok ideje nincs színészkedni, a történet funkcionális, a zene az pocsék, viszont a koreográfia előtt le a kalappal. Ilyen téren, a főszereplő választás is tökéletes.

Ez az a női terminátor, akiből kinézem ezeket a rúgásokat és ütéseket.

Aki a harcművész ihletésű verekedős filmeket kedveli, annak még ajánlott is, de azért egy vértizzasztóan izgalmas akció filmre senki se számítson. Megpróbál inkább a realitás talaján maradni (van is egy-két, a verekedős részeken felül, pár olyan jelenet, ami ezzel a körítéssel jól is sült el (pl az autóvezetős jelenetek)), de nagyon maradandót nem sikerült alkotni.

Olyan amilyen a pontja, a közepesnél valamivel élvezhetőbb.

Értékelem: 6

Haywire (2011) on IMDb

Műfaja: akció, dráma, thriller

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://egyatucatbol.blog.hu/api/trackback/id/tr9918296861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása