Egy a tucatból

The Amazing Bulk

2021. szeptember 24. 16:46 - Kergeboci

Hát ezért hallgatok Filmbarátokat évek óta. Hogy mindig veszítsenek a Tune Up ellen, és ilyen szutykokat "kelljen" velük végignéznem. Jól van.

A film erőssége, hogy a rendező sem vette komolyan. Ellenben néhány "szereplővel". A háttér az nagyrészt PowerPointból lopott dia, néha a 3-5 éveseknek szánt gyerekműsor animált háttere. Ami igazán meglepett, hogy még kellékekre sem futotta nekik (kivéve Hulk kezét), még egy asztal, az asztalon egy fésű is megrajzolt. Meg kell hagyni, ez a fajta tudatosság szerintem nagyobb energia befektetést igényelt, mint egy normális koleszos kisfilm leforgatása.

A színészi játék vegyes. A "főbb"szereplő csaja (Hanna) egész ügyes, gondolom van valami színészi alap képzettsége. A többiek meg vagy pornó filmből, vagy az utcáról érkeztek.

Az akció jelenetek.. na, azok tényleg hihetetlenek. Konkrétan látni kell, mert ha elmesélem, azt hiszik csak hülyéskedek. Ez a 76 perc, az pont 74 perccel hosszabb, mint amennyi indokolt.. bár be kell vallanom, a vége felé történő agyfasz azért fel tudott ébreszteni.

Értékelem: 1

The Amazing Bulk (2012) on IMDb

Műfaja: animációs, akció, komédia

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://egyatucatbol.blog.hu/api/trackback/id/tr9316690904

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása