Egy a tucatból

Stand Up Guys

2023. augusztus 13. 20:41 - Kergeboci

Született gengszterek

Nyugdíjas korát élő egykori banda tag 30 év után szabadult a sittről. Ő és a kapuba őt fogadó egykori bajtársa is tudja, hogy főnökük ellen elkövetett bűne nem ment feledésbe, és ez a nap lesz élete utolsó napja. Úgyhogy, kihozzák belőle, amit így 60+ évesen, még ki lehet hozni.

Úgyhogy drogok, kurvák, a banda maradék tagjának újra összeszedése, és némi kocsi lopás még belefér az éjszakába. Csak olyan nyugdíjas tempóban.

Mármint, tényleg nyugdíjas tempóban. Mert hogy nem hangzik rosszul a fenti premissza, sőt, Al Pacino és Christopher Walken nevével, ez a közel sem eredeti ötlet is sokkal jobb fényben ragyog, a probléma ott van, hogy forgatókönyvet és rendezést is elfelejtettek a projekt mellé társítani.

Úgyhogy adva van két remek színész, összehakniznak egy random 1,5 órát, te meg unatkozva végignézed. Nem bántott nagyon, de teljes egészében felejthető lett.

A két színészen kívül, még két jó pontja volt a filmnek: az egyik, hogy a végét nem erőltették, illetve Hathaway nővérkének, Julianna Margulies-nek én bárhol bármikor bármilyen korban tudok őrülni.

Értékelem: 5

Stand Up Guys (2012) on IMDb

Műfaja: vígjáték, krimi, thriller

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://egyatucatbol.blog.hu/api/trackback/id/tr2318192569

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása