Egy a tucatból

Silver Linings Playbook

2017. február 26. 08:13 - Kergeboci

Napos oldal

Élvezhető romantikus film, a kevésbé rózsaszín habfelhős fajtából. Mindkét főszereplő mélyen sérült, zakkant személyiség, akiket ráadásul nem kevésbé őrült barátok és családtagok vesznek körül. Mondjuk így legalább könnyebb a beillszkedésük is ebbe a világba. Maga a történet nem nagy szám, de a színészi játék bőven elég ahhoz, hogy ezt a két órát elvigye a hátán. Bár tény, egy-két alakítás, azért néha erősen súrolja a ripacssság mezsgyéjét.

Jó volt végre Robert De Niro-t sem gusztustalankodni látni, és én egy 2 óráig Jennifer Lawrencet egy fényképen is el tudnám nézegetni, hát még így futva, táncolva, sírva és nevetve. De Bradley Cooper is megérdemelte volna azt az Oscar díjat anno, lehet hogy még jobban is mint partner

Értékelem: 7

Silver Linings Playbook (2012) on IMDb

Műfaja: komédia, dráma, romantika

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://egyatucatbol.blog.hu/api/trackback/id/tr9012294633

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása