Egy a tucatból

Keanu

2016. szeptember 19. 12:19 - Kergeboci

Macskaland

Először is, én kérek elnézést a magyar címért.

Másodszor pedig, a filmért már nem én fogok.

A Key & Peele -ből ismert humoristák/színészek fogták Keanu legutóbbi nagy sikerű filmjét( John Wick ), vitték magukkal a rövid sketcheikben megszokott fekete-fehér faji sztereotípiákra épülő vicc készletüket, és összeállítottak egy teljesen nézhető, de semmi maradandót nem nyújtó filmjüket (legalábbis az egyikük neve fel van tüntetve az írók között).

Aki rekeszizmokat döngető vígjátékra számít, adjon lejjebb az elvárásaiból. Aki a páros megszokott humorát várja 1,5 órába elnyújtva, az készüljön rá, hogy tényleg nagyon nyújtva fogja megkapni. Egynek elment, de inkább ajánlom a youtube keresőjébe beütni az elején említett címet, 5-10 videót végignézve sokkal maradandóbb élményt kap az ember, mint ettől a filmtől.

Abban biztos vagyok, hogy ezt többen fogják utálni mint szeretni. Engem viszont engedékeny hangulatban talált meg.

Értékelem: 5

Keanu (2016) on IMDb

Műfaja: akció, vígjáték

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://egyatucatbol.blog.hu/api/trackback/id/tr4211723055

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása