Egy a tucatból

Oculus

2015. szeptember 01. 16:36 - Kergeboci

 

A legelejétől a legvégéig ugyan azt a szintet tudta tartani.

Sajnos Babadooknál és Insidiousnál kevésbé volt feszült és félelmetes, és a történet se volt annyira eredeti mint az It Followsban, de mégis ez a kedvencem. A színészi játék (az apa (direkt) alúl- és Starbuck túljátszását leszámítva) remek volt (a gyerekek, főleg a lány, egyszerűen kiemelkedő), a képi világ így összemosva a múltat a jelennel ötletes, és még a történet se volt annyira vészes.

A lezárás meg pont az volt, amit a legelején is kitalálhatott az ember, de legalább nem volt túlerőltetve, beleillett a képbe.

Para faktor alacsony, de a történet vezetés érdekes, így inkább nézős mint rettegős film. Most viszont összetöröm a fürdő szobai tükröt (már, ha hagyja), biztos ami biztos.

Értékelem: 7

Oculus (2013) on IMDb

Műfaja: Dráma, Horror

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://egyatucatbol.blog.hu/api/trackback/id/tr897751384

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása