Egy a tucatból

The Room

2022. május 22. 20:06 - Kergeboci

A szoba

Egy európai színész, író, rendező első filmes bemutatkozása, mely valamivel jobban is elsülhetett volna. Ami elvitathatatlan a filmtől, az a szerzőiség, érződik az író/rendező keze nyoma a filmen, még ha ez ilyen kicsit furcsa végeredményt is szült.

Sajnos sokkal több jót nem lehet elmondani. A színészek igyekeznek, de a forgatókönyv nem segít túlságosan sokat nekik. A történet, ha nem is önismétlő, legalább unalomig ismert. Igaz legalább próbálkozik. Ez az 1 óra 40 perc viszonylag gyorsan lecsúszott.

Már nem tudom, ki vagy miért ajánlotta, de végső soron nem bántam meg. Ha újat nem is adott az életembe, egy klasszikus "nincs kiút" filmnek, teljesen elment, csak ne várjon sokat tőle az ember.

Értékelem: 6

The Room (2019) on IMDb

Műfaja: dráma, fantasztikum, horror

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://egyatucatbol.blog.hu/api/trackback/id/tr1917837637

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása