Egy a tucatból

Men in Black 3

2023. április 07. 21:12 - Kergeboci

Men in Black - Sötét zsaruk 3.

Húsvét, szülő látogatás, délután/esti matiné. Adta a TV, megjött a kedvem, pattintottam is át az öregek Netflixére (na, mégis csak jó ez még valamire), hadd menjen reklám nélkül eredeti hangsávon.

Választhattam volna érdekesebb programot, de be kell vallanom, és bírom ezt a filmet. Nagyon, nagyon műanyag, a rengetek potenciállal, ami benne van, alig-alig kezd valamit. Mégis, van szíve, humora, az időugrás jól áll neki, Josh Brolin remek Tommy Lee Jones, Michael Stuhlbarg pedig még remekebb Joaquin Phoenix. Mármint.. tényleg, szerintem ez megint csak Phoenix egész életen át tartó hoaxja, és csak beeteti velünk, hogy Stuhlbarg valójában létezik, pedig végig ő volt az.

Viccet félre téve, a Griffin karaktere és az a bizonyos jelenet az Apolló indításon, szerintem remek volt. Igaz, a semmiből jött, logikailag teljesen megmagyarázhatatlan, és, ahogy a film többi pontja is, alig csak a felszínt kapargatja. Mindegy, egy könnyű kikapcsolódásnak elment, érzelem volt benne annyi, mint az első részben bőven, a CGI pedig pont annyira volt bénácska, hogy az, amúgy remek, maszk és praktikus effekt, kellően szépen kiegészítse.

Értékelem: 6

Men in Black 3 (2012) on IMDb

Műfaja: akció, krimi, vígjáték

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://egyatucatbol.blog.hu/api/trackback/id/tr3618097384

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása