Egy a tucatból

Metal Lords

2022. július 19. 12:44 - Kergeboci

A filmet legjobban jellemző vélemény az volt, hogy ne gondolkodj rajta, ne kritizáld, csak élvezd egy picit. És tényleg ennyi, nem több. Élveztem, mert jópofa karakterek vannak benne, nem bántott mert alapvetően aranyos kis cuki történet. Meg volt egy jó, bár elég basic soundtrackje.

És két hét múlva csak arra fogok emlékezni, hogy mennyire jellegtelen, tipik amerikai kis példamese volt, minden valóságalapot nélkülözve. Metal rajongóknak csak akkor ajánlom, ha éppen 15 év alatt tipegnek, mindenki másnak pedig szódával egy szombat délutáni tini matiné keretében megnézhető egyszeri élménynek.

De akkor már inkább a Rocksulit, az is ilyen kis aranyos hülyeség, legalább ugyan ennyire szerethető, csak mindez megtöltve lélekkel és egyéniséggel. Vagy ahogy a prohadver fórumon felhívták a figyelmemet, ha mégis a metal vonal az, ami jobban mozgat, akkor a Heavy Trip-et.

Értékelem: 5

Metal Lords (2022) on IMDb

Műfaja: zenés, vígjáték

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://egyatucatbol.blog.hu/api/trackback/id/tr4917886511

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása