Egy a tucatból

Birds of Prey and the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn

2022. június 20. 14:58 - Kergeboci

Ragadozó madarak (és egy bizonyos Harley Quinn csodasztikus felszabadulása)

Színes szagos egyszerű kis hülyeség, melynek színvonalát Margot Robbie dilis mosolya emeli némileg magasabbra annál, mint amit őszintén érdemelne a film. Elvoltam vele, pont azt adta amire számítottam, egy percre sem vettem komolyan a filmet, de a film sem önmagát.

Bár a vidámparkos résznél már nagyon befáradt, de még ott is tudtak egy jó ötletet húzni, a görkoris autós üldözés személyében. Ez nagyjából az egész filmre igaz volt, hogy ha nem is ötletes, de legtöbbször látványos és jól megkoreografált akciójelenetekkel volt tele.

Kicsit a női emancipáció rányomta ugyan a bélyegét a filmre, főleg, hogy szerintem ahhoz képest elégé negatív képet fed le a dicsőített nemről (főleg a film végén), de mint mondottam, nincs energiám ezt annyira komolyan venni, hogy ezzel az aspektusával komolyabban foglalkozzak.

Viktor Zsasz karakterét pedig majd legközelebb (remélhetőleg egy új Batman féle Enigma stílusban) úgyis rebootolják majd. Remélem.

Értékelem: 6

Birds of Prey (2020) on IMDb

Műfaja: akció, kaland, vígjáték

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://egyatucatbol.blog.hu/api/trackback/id/tr217862017

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása