Egy a tucatból

Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga

2021. április 24. 13:45 - Kergeboci

Eurovíziós Dalfesztivál: A Fire Saga története

Rachel McAdamset bárhol, bármikor, bármiben. Itt is, Ő volt az egyetlen fénypontja ennek az egész filmnek. Nem is akarom nagyon bántani, mert a teljes értéktelensége ellenére is volt valami bája, ami valahogy azért elnézette magát, bár jó 30-40 perccel hosszabb a kelleténél.

Egy ilyen fimnél, mi lehet(ne) a központi téma? A dalok Vártam egy kicsit nagyobb parodizálást, de nem vitték túlzásba. A főcímdal (mármint a Husavik) is csak azért kiemelkedő, mert végig kellett hallgatni az előtte lévőket. A film közepénél lévő közös "hírességekkel" való éneklés pedig annyira botrányosan erőltetett és szar volt, hogy csak azért egy teljes pont levonás jár neki az IMDB-n.

Annyira nem volt szörnyű az egész, hogy túlságosan fájjon, annyira nem volt abszurd, hogy túlságosan vicces legyen. Így valahogy nálam a kettő között megült. Nosztalgiának elment, de élvezeti faktornak nem, hogy 40-50 éves emberek 10 évesek értelmi szintjén játszanak. Bár McAdamsnek még ez is jól állt.

Értékelem: 5

Eurovíziós Dalfesztivál: A Fire Saga története (2020) on IMDb

Műfaja: vígjáték, zenés

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://egyatucatbol.blog.hu/api/trackback/id/tr4816511548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása