Egy a tucatból

Spider-Man: Into the Spider-Verse

2019. április 08. 13:28 - Kergeboci

Pókember - Irány a Pókverzum

Bármire is számítottam, erre biztos nem. A látvány világ művészi, a képregényes stílus kavalkád lenyűgöző. A zene, a film ritmusa magával húzz ebben a kicsit sem szokványos világban.

Kár, hogy a történet vezetés már a jó öreg megszokott sablonok mentén épül fel. Hozd a főhőst számtalan konfliktusba. A film végéig ezekből java részt mindig vesztesen vagy más által megmentve kerüljön ki. Elveszíti célját, motivációját, mart hirtelen elhangzik egy monológ valamely szerettétől, és hoppá, megszületik a hős, és mindent megold egyedül. Tudom, hogy ezt így tanítják, a forgatókönyv írás szent bibliája is kimondja, ezt kell csinálni, de ott,ahol ilyen újszerű, modern közlési stílussal találjuk szembe magunkat, ott én egy kicsit többet vártam ezen részétől is.

Ettől függetlenül irtózatosan jó szórakozás volt. Csak ismételni tudom magam, a látvány, a zene, a hangulat számomra fenomenálisra sikeredett, nagyon sok hasonlóan kreatív rajzfilmet szeretnék még látni. Akár ennek a formulának az újra kibontását, mert úgy érzem, van itt még amivel oda lehet pirítani (főleg ha rendbe szedik a forgatókönyvet is).

Értékelem: 8

Pókember - Irány a Pókverzum (2018) on IMDb

Műfaja: animáció, akció, kaland

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://egyatucatbol.blog.hu/api/trackback/id/tr2814731659

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása