Egy a tucatból

Logan Lucky

2018. szeptember 23. 21:08 - Kergeboci

Logan Lucky - A tuti balhé

Tahó falván 3 tahó rablást tervez, csapódik hozzájuk még hugica és a két mintaszerű redneck lény. Amolyan komolytalan, könnyedebb heist film, azaz a valóságban nem túl valószínű, csavarosnak szánt ötletek során való pénz lopás. Láttunk már ilyent.

Ami kiemeli ezt a filmet, a társai között, hogy ez a látszólag nem egy túl izgalmas közeg, igazán szerethető karaktereket, szívvel lélekkel összerakott forgató könyvel, és egy ténylegesen meglepő, noha várható végső csavarral van megfűszerezve.

Elég csak az olyan apróságokra figyelni, hogy milyen nyelvtani hibával van felvarva a tetkó az egyik mellékszereplő vállára. Apróság, de sok ilyen kicsi apróságon látszik, hogy nem csak egy összecsapott fércműről van szó.

A film nem váltja meg a világot, valószínű, hogy egy év múlva már semmire nem emlékszem majd belőle, csak arra, hogy jól szórakoztam. Talán a karakterek közül sem fog megmaradni Channing Tatum kedvelhető apa figurája, épp csak rémleni fog a kicsit együgyű félkarú Adam Driver, de abban biztos vagyok, hogy a redneck-albino-"Vinnie Jones" figurát magára húzó Daniel Craig, még sokáig megmarad a fejemben.

Látszólag nagyon élvezte ezt a tőle merőben szokatlan szerepet.

Kifejezetten pozitív, lelke van film, és mint ilyen, megérdemli, hogy valami nyoma maradjon.

Értékelem: 7

Logan Lucky - A tuti balhé (2017) on IMDb

Műfaja: komédia, krimi, dráma

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://egyatucatbol.blog.hu/api/trackback/id/tr8614258207

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása