Egy a tucatból

Jackass Forever

2022. április 09. 20:45 - Kergeboci

Nem gondoltam volna, hogy az Oscar utáni szünetemről pont ezzel fogok visszatérni..

Igazából mi az amit el kell erről mondani, amire nem fogok később emlékezni?

Egy, a filmes kezdés nagyszerű volt, igazi szintlépés. A felvételek minősége a későbbiekbe is tartja a színvonalat, a kézi kamerás hangulat oda. Ahogy, a család és a barát hangulat is oda, akárhogyan is próbálják ezt még erőltetni. Viszont továbbra is akkora feneket kerítenek egy-egy hülyeségnek, a díszletek, a felvezetés, egyszerűen elképesztő, mennyire imádják ezt csinálni.

Kettő, az új karakterek helyt álltak, a régiekből két tőrzstag nagyon is hiányzott. Az öregek visszafogták magukat, Danger Ehrent viszont szét szívatták. Ami nagyon jó volt, az omázs a végén. Jó volt látni, hogy régi mutatványokhoz nyúltak vissza, és idéztek meg. Nekem ezek kimaradtak az életemből, ha láttam is, nem emlékszem rá, így gondolom elsősorban a rajongóknak és saját maguknak szólt.

A netflixes fél filmre még kíváncsi vagyok, talán a stáb belső kémiája ott nekem majd jobban átjön. Addig is, egy szokásos, pofátlan, explicit szórakoztatni valónak kétség kívül jó volt.

Értékelem: 6

Jackass Forever (2022) on IMDb

Műfaja: dokumentumfilm, akció, komédia

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://egyatucatbol.blog.hu/api/trackback/id/tr5217801841

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása