Egy a tucatból

Verdens verste menneske

2022. március 27. 08:48 - Kergeboci

A világ legrosszabb embere

Ezt még emésztenem kell.

Nagyon nehezen csúszott, 2 részletben tudtam csak megnézni, és ötletem sincs, hogy hova rakjam, mit gondoljak róla. Egy, a világban a helyét kereső fiatal nő történetét látjuk a párkapcsolatai tükrében elmesélve. A kapcsolatok vidám és szomorú oldaláról, néhol túlságosan is ismerős, néhol idegen, hol megérthető, hol elítélhető oldalán keresztül.

A színészi játék remek, és van két ügyes vizuális trükk, ami vissza tudott húzni a filmbe, hogy aztán a drámai szállal végül is számomra is adjon egyfajta keretet, ha nem is mondanivalót, de értelmet a filmnek, szóval végül is nem bántam meg a megnézését. Csak még ülnöm kell rajta egy kicsit (így lehet a pontjai is ingázni fog még a következő napokban).

Értékelem: 7

The Worst Person in the World (2021) on IMDb

Műfaja: komédia, romantikus, dráma

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://egyatucatbol.blog.hu/api/trackback/id/tr2517790528

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása