Egy a tucatból

Lik wong

2020. április 12. 13:20 - Kergeboci

Story of Ricky

Általam már többször említett Filmbarátok Podcats aktuális audiokommentárja, pont megfelelő alkalom, hogy olyan szutykokat is megnézzek, amiket önmagamtól valószínűleg soha nem tennék.

Pedig mily sok mindenből maradtam volna ki (nem). Ebből a "film" ugyanis megtanultam, hogy ha átlövik a kezem, akkor a saját ereimmel össze varrhatom azt. Láttam egy olyan alkotást, amiben a statisztákat a cirkuszból, a főszereplőket pedig a diliházból szalajtották, az írói csapat pedig valószínűleg egy állatkert providens lakói lehettek.

Mentségére legyen mondva, hogy normális kamerát használtak, nem egy kézi szutykot, és a vérben tocsogó bábuk majd 10%-ával, sikerült elfogadható trash jelenetet összehozni. Szerencsére a másik 90% is úgy volt röhejes, hogy végül is, a maga beteg módján, el tudott szórakoztatni.

Se megnézésre, se átpörgetésre nem ajánlom, de ha éppen ez a fétised, egészségedre, láttam ennél már rosszabbat is. A pontjait elnézve, ebben a D kategóriás trash műfajban, lehet némi rajongó tábora is, nem tudom, nekem is volt egy kollégiumi korszakom, amikor direkt a szar filmeket gyűjtöttük és néztük meg.

Értékelem: 3

Story of Ricky (1991) on IMDb

Műfaja: akció, komédia, thriller

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://egyatucatbol.blog.hu/api/trackback/id/tr6415607702

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása