Egy a tucatból

Doc Hollywood

2023. május 15. 12:09 - Kergeboci

Ha már így előkerült, újráznám az egyik gyerekkori élményemet. Bár M. J. Foxot, elsősorban mint ember imádom, a személyisége, a világhoz való hozzáállása miatt, azért a legtöbb filmjét nem tudtam elkerülni. Nem mondanám azt sem, hogy jól ismerem, hiszen én is a Vissza a jövőbe trilógia miatt emlékszem rá. Ellenben, erre a filmjére, már kevésbé.

Doc Hollywood egy romantikus vígjáték Michael J. Fox és a csoda szép Julie Warner főszereplésével. Nem az a hangosan nevetős, inkább a jót mosolygós fajta. Kedves kis aranyos történet, a nagyvárosi menő doktorról, aki egy baleset következtében lenn ragad pár napra a vidék egy nyugodt békés kicsiny kis városában.

Aztán szerelem, és a többi és a többi.

A szokásos történetet és az abszolút indokolt és helyén való Julie Warner meztelen jelenetét ugyan követi pár indokolatlan Woody Harrelson, egy malac és pár furcsa (például bokorról bokorra vizeléses ??) jelenet, a film mégsem megy át abszurdba.

Megmarad egy könnyed családi filmnek, a jobb fajtából. Kedveltem.

Értékelem: 6

Doc Hollywood (1991) on IMDb

Műfaja: vígjáték, dráma, romantika

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://egyatucatbol.blog.hu/api/trackback/id/tr7618124390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása