Egy a tucatból

Project Power

2021. május 11. 10:21 - Kergeboci

Project Power: A por ereje

Jó fajta klasszik B filmes alapokkal rendelkező akció film, mely sikeresen egyensúlyoz a hülyeség és a szórakoztató határvonalán. A szereplők túl vannak tolva, ahogy az akció jelenetek is. A történet pont annyira lyukas, mint amennyire értelmetlen, de ez a fajta "leszarom" hozzáállás, ténylegesen jól áll neki. Az első perctől kezdve pörög, a "drog" hatása add egy löket pluszt az amúgy nem túl kreatív összecsapás jeleneteknek. Igaz, maga a látvány világ is, a trükkök, effektek, végig látványosak és működnek.

Ami nagyon hiányzik, az a karakteres badass főszereplő(k) és a vége címszó előtti boss fight. Vagy legalább egy emlékezetes gonosz és annak emlékezetes kimúlása. Ezekre lehet látni a próbálkozást, de valahogy minden és mindenki jellegtelen, csak úgy lóg a levegőben. Valami kémia a vége felé Art és Robin karaktere között kezd kialakulni, és tök jó, hogy a vége is kitesz egy kis kitérőt Robin jövője felé, szóval rossz szájíz nem maradt bennem, csupán csak egy kis hiány.

Érződik, hogy se az író, se a két rendező nem rendelkezik még túl hosszú pályafutással, és nem is baj, hogy nem ezzel az alkotással akarnak kitűnni. Ez jó alapot letettek, egy laza mozidélutánnak ez így pont elment, úgymond értékeltem az erőfeszítést.

Értékelem: 6

Project Power (2020) on IMDb

Műfaja: akció, krimi, scifi

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://egyatucatbol.blog.hu/api/trackback/id/tr4016528966

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása