Egy a tucatból

Monster Problems / Love and Monsters

2020. november 23. 08:04 - Kergeboci

Családbarát apokalipszis mozi a Zombieland nyomdokain haladva. Egy percre sem veszi komolyan magát, erre már a plot felvázolása során rájövünk: jött egy meteor, melyet az emberiség megszórt minden féle rakétával. Csak hogy a darabok visszahullottak ránk. Aztán mutáció, óriás gyíkok, pókok, csótányok, világvége.

Ebben az óriásrovaros, hüllős világpusztulatban él pár maréknyi ember, egymástól és a külvilágtól elzárva, rettegve mindentől. A főszereplőnk is, szerelmétől 7 éve elszakadva, a föld alatt remegve a félelemtől, mikor is egy beszivárgás alkalmával rájön, hogy inkább meghal, sem mint egyedül maradjon. Elindul hát A-ból B-pontba, egyre nagyobb zűrbe keveredve.

Abszolúte nem egy túl bonyolított történet, és amúgy is csak 1,5 óra. Inkább tűnik egy új sorozat pilot epizódjának, sem mint egy külön álló filmnek. Azonban remek a látvány világ, jó a film humora, és szerethető a kétballábas főszereplő. Tele van hülyeséggel, és teljesen felejthető az egész, de egy egyszeri szórakozásnak tökéletesen megfelelt.

Értékelem: 6

Monster Problems (2020) on IMDb

Műfaja: akció, kaland, vígjáték

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://egyatucatbol.blog.hu/api/trackback/id/tr6716296028

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása