Egy a tucatból

Run (2020)

2021. január 09. 20:08 - Kergeboci

Fuss

Kétszemélyes dráma, ahol semmi újszerű, semmi meglepőt nem fog kapni a néző. Mégis működik ez a 1,5 óra. A két színésznő kihozza a karakteréből amit kell, még talán kicsit többet is. A fényképezés remek, a hangulata pedig végig feszült és izgalmas. Van az a jelent a tetőn, annak a megvalósításáért jár a pacsi. Főleg így, hogy utánaolvastam, és a színésznő Kiera Allan, ténylegesen mozgássérült.

Ahogy mondtam, meglepődni nem fog a néző, az első 10 perctől kezdve tudjuk, milyen film lesz, hova fog kifutni. De így is jó kikapcsolódás, kifejezetten friss, egyszerű és letisztult az előző filmélményem után. Kellett kicsit ez a felvillanyozódás, meghozta a kedvem a filmnézéshez. Sarah Paulsont a sorozatai óta kedvelem, remélem fog még kapni kicsit nagyobb filmben is főszerepet.

Értékelem: 6

Fuss (2020) on IMDb

Műfaja: horror, misztikum, thriller

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://egyatucatbol.blog.hu/api/trackback/id/tr6616378840

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása