Egy a tucatból

Órbita 9

2020. augusztus 06. 20:23 - Kergeboci

Blacksheep (Baaadmovies) random netfilxes ajánlása során futottam bele ebbe a címbe. Ahogy a videó elején is hangzik, érdemes minden spoilert, leírást, imdb adatlapot elkerülni és úgy ülni le elé.

Alacsony költségvetésű spanyol sci-firől van szó, A pénz összeg a két főszereplőn, azon a kevés díszleten és a kép minőségén nem látszik, a történeten viszont igen. Mivel a pénz kevés, így a történet kell hogy érdekes legyen. És az is. A film első harmada nagyon működik. Aztán jönnek a gondok, ahogy kinyílik a film, és megismerjük a kép egészét. Ott már a történet is kezd elvérezni, amit akkor már a film többi része sem tud vagy próbál meg megmenteni.

Igazából a történet sem egy új remekmű, elemeit láttuk már itt-ott. Kicsit soknak is tűnt, hogy az első harmada után, még a film felénél is húzni próbáltak egy meglepőt, de kb onnantól nem volt súlya, se túl sok értelme a történet egészét nézve. Szívesebben néztem volna tovább a romantikus szálat akkor már (pedig az sem lett túl gondolva), sem mint a sci-fi vonalat. Szerencsére nem húzták el sokáig, így végül is egyszeri megnézésre jó volt.

Értékelem: 6

Órbita 9 (2017) on IMDb

Műfaja: dráma, romantikus, sci-fi

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://egyatucatbol.blog.hu/api/trackback/id/tr8916117104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása