Egy a tucatból

Ford v Ferrari

2020. február 01. 16:45 - Kergeboci

Az aszfalt királyai

Teljesen tipikus sport film, azok minden sablonjával együtt. A szembenézés a lehetetlennel, aztán annak legyőzése, a folyton áskálódó és hátba szúrogató csapattag/manager, a senki nem hisz benne, de ő az egyetlen aki meg tudja csinálni főszereplő, és az érzelmesen nézegető mellék szereplők.

Christian Bale játéka jócskán kiemelkedik a többiek közül, ismét sikerült teljesen új emberré átlényegülnie (az belefogyni az igazi Ken Miles testsúlyába). A rendező magabiztos kezekkel rakta le a kötelezőt, végig lekötött és szórakoztatott a film. A 7000res fordulat a Nascaron és természetesen az utolsó nagy versenyszám izgalmas volt. Betekintést igazából sem a versenyre felkészülésbe, sem a verseny kocsi kialakításába nem kaptunk, inkább karakter központú filmről beszélünk.

Ami meglepett, a verseny és a film lezárása. Nem ajánlom a wikit elolvasni a film előtt, így okozhat esetleg meglepetést. Ferrari fanok nyugodtan kihagyhatják, ha csak a cím miatt nézték ki. Ez Ford film, csak róluk szól. Egyszeri élvezetnek pont jó volt.

Értékelem: 6

Az aszfalt királyai (2019) on IMDb

Műfaja: akció, életrajzi, dráma

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://egyatucatbol.blog.hu/api/trackback/id/tr7015450100

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása