Egy a tucatból

The Rover

2015. szeptember 02. 10:02 - Kergeboci

Országúti bosszú

 

Anno a Foxcatchernél panaszkodtam, hogy nem értem a filmet létjogosultságát, sem a karakterek reakcióját. Pedig az ehhez képest színes szagos képeskönyv volt. A "zene" hasonló szinten mozog, ha van, akkor idegesít. Nem tudod hol játszódik, mikor játszódik, kikkel történik és hogy miért így (sokszor rezignáltan) reagálnak.

Nem mondom, bele lehet magyarázni, dolgokat.

A végén konkrétan megmutatják, hogy ebbe a világban már a kutya élete is többet ér, mint az emberré.

De ez akkor is erőltetett.

És nem művészi, mert itt meg se próbálja mondanivalónak álcázni magát a cselekményt vagy legalább egy-két jelent. Vagy csak bennem nem talált jó hallgatóra/nézőre. Konkrétan, mintha 5-6 db 20 perces színészi jelenet gyakorlatot nézne az ember.

A színészek kitűnőek. De tényleg, le a kalappal. A többi.. nem nekem való. Nem mondom, hogy teljesen kár volt megnézni, de újra nem fogom, az egyszer biztos. Pattinsont viszont többször nem írom le előre a múltja miatt, várom a következő alakítását.

Értékelem: 6

Országúti bosszú (2014) on IMDb

Műfaja: Dráma, Akció

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://egyatucatbol.blog.hu/api/trackback/id/tr487752784

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása