Egy a tucatból

WolfWalkers

2021. április 25. 14:32 - Kergeboci

Aki újfajta látványvilágra vágyik, azonnal tudom ajánlani. Oly ritkán látni kézzel rajzolt (vagy annak tűnő) alkotást, ráadásul ilyen kreatív stílusba főleg. Aki a történetre kíváncsi, annak már nem tudom ilyen lelkesen ajánlani.

Egy biztos, ez egy szívhez szóló, kedves kis mese, elsősorban a túlvédelmező apa - gyermek kapcsolatról, másrészt pedig az emberiség elidegenüléséről a természettel szemben. Fiatalabbaknak nagyon is tudom ajánlani, a vén rókáknak viszont már semmi újat nem fog nyújtani. Sőt, néha annyira kiszámítható, hogy pontosan tudod, hol tudnál és meddig beletekerni, és ha le is maradsz valamiről, azt már úgyis jó előre meg tudtad tippelni.

A hangokkal is voltak problémáim, kevés szereplő tudta átadni olyan hévvel az érzéseit, mint ahogy azt vártam volna. Cserébe kárpótolni tudott a zene és a hangok használata, meg a fent már említett rajz stílus. Nagyon jól áll neki ez a kicsit a Magyar Népmeséket idéző képi világ és a színek remek használata. Kétséget kizárólag értékes egy darab, és kicsit sem sajnáltam volna arra a pénzt, hogy ezt moziba lássam.

Értékelem: 7

Wolfwalkers (2020) on IMDb

Műfaja: animáció, kaland, családi

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://egyatucatbol.blog.hu/api/trackback/id/tr10016512406

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása