Egy a tucatból

Ready or Not

2020. április 07. 19:42 - Kergeboci

Aki bújt

Ekkora ordas nagy baromságot.. Csillagszemű leányka házasodni készül gazdagék dinasztiájába, akiknek azonban van egy furcsa szokásuk. A nászéjszaka előtt, éjfélkor, le kell ülni, és játszani kell velük egy véletlen húzta játékot. Egy játékot, mely ez alkalommal, a bújócska lesz. Amit a főszereplő egy nagyon röpke ideig nem tud, hogy ezt a játékot itt lőfegyverekkel és hentes bárddal játsszák, véresen komolyan.

Rövid, feszes, szórakoztató bár néhol kicsit paraszt fekete humorral és némi nem túl fröcsögős gore elemekkel tarkított horrorocska. Nagyjából végig röhögtem a filmet, és a nyilvánvalóan elripacskodott színészi játék mellett is, tökéletes kikapcsolódás volt. Bőven lehetett volna jobb és több, de amire szánták, azt maradéktalanul teljesítette. Remekül szórakoztam.

Értékelem: 6

Aki bújt (2019) on IMDb

Műfaja: komédia, horror, misztikus

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://egyatucatbol.blog.hu/api/trackback/id/tr8315597830

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása