Egy a tucatból

The Belko Experiment

2018. január 02. 09:39 - Kergeboci

Egy újabb hétfő az irodában. Ráadásul a világ végén Bogotában, ahol a cég kénytelen nyomkövetőt beépíteni az ember tarkójában, az esetleges emberrablások könnyebb felderíthetősége miatt.
Mindenhol a szokásos arcok, a kávé is hideg. És még a hangosbemondóba is csak szórakoznak az emberrel. Öljetek meg 30 embert, különben mi ölünk meg 60-at.
Rossz vicc.
Aztán hirtelen lezáródnak az acél zsanérok az ablakokon, és felrobban a szembe ülő kolléga feje.

Nem kívánok ilyen munkanapot holnapra.

Olcsó és pofon egyszerű vérgőzös hent-film, ami nem is akar többnek látszódni. Az emberi viselkedés kielemzését, nyugodt szível ugorja át a rendező egy fejlövéssel. Nem mondom, hogy elképzelhető, de elégé hátborzongató szituáció, pont annyi szereplővel, hogy azok vérével 1,5 óráig elfröcsöghessenek a készítők.

Egy megnézést teljesen megért, nem lesz maradandó emlék, nincs annyi benne. Viszont még megnéznék pár ilyen részt (a végén utal is a lehetséges folytatásokra), bár félő, hogy ha lesz, azokba vagy már némileg velősebb mondanivalót és történetek próbálnak meg majd betuszakolni, vagy épp a másik oldalra esve, akkora hülyeségre és agyatlanságra fordítják át a történeteket, hogy az már az élvezhetőség rovására fog menni.

Oszt ne legyen igazam. A lényeg, most pont eltalálták mindenből azt a mennyiséget, amivel én személy szerint elvagyok.

Értékelem: 5

The Belko Experiment (2016) on IMDb

Műfaja: akció, horror, thriller

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://egyatucatbol.blog.hu/api/trackback/id/tr3813540501

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása