Egy a tucatból

The Sea Beast

2022. július 25. 10:28 - Kergeboci

A tengeri fenevad

Még engem is meglepett, mennyire felnőttes és komoly tudd lenni néha a könnyed gyermek mese külseje mögött. Vagy inkább mellett. Persze semmi váratlan csavar nincs itt, egy klasszikus történetet látunk, mindenféle meglepetés nélkül (azon kívül hogy a film negyedénél átváltunk Így neveld a sárkányodra, mely egész addig eszembe sem jutott, de amúgy teljesen adja magát..).

A karakterek (főleg a kislány karaktere) és az eredeti szinkron hangok jól működnek, a látvány világ, a grafika egyszerűen zseniális és aprólékos (mondjuk Vörös szerintem kicsit alul lett tervezve), a zene (meg a hangulat) kaland filmes és kalózos, én ebből bármit és bármeddig el tudok fogyasztani.

Sajnos a vége kicsit csalódás volt, tök jól megalapozták, aztán villám gyorsan lezavarták. Erősen folytatás, majd a második részben elmeséljük illata volt. Ettől függetlenül jól szórakoztam, abszolúte megérte az idejét.

Értékelem: 6

The Sea Beast (2022) on IMDb

Műfaja: animációs, kaland, vígjáték

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://egyatucatbol.blog.hu/api/trackback/id/tr6817890413

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása