Egy a tucatból

Operation Finale

2021. május 24. 10:53 - Kergeboci

Túl sokat nem tudok mondani róla. Valódi eset alapján, egy náci háborús bűnös elfogásának története. Középszerűnek pont nem mondanám, mert a színészek és színészi játék jó, a technikai oldala korrekt (sőt, egy-két látványosabb megoldás még szemet is szúrhat), a párbeszédekben nincs okom belekötni, és a kimenekítés során felépített feszültség, működik.

De semmiben sem kiemelkedő. A párbeszédekre, főleg a két főszereplő közötti párbeszédekbe sokkal többet bele lehetett volna tenni, a feszültségnek az utolsó jeleneten kívül a többi szekcióba is működnie kellett volna, és hangulatban is bőven lehetett volna erősebb. Egyszeri nézésre jó volt, de sem a témájában, sem a stílusában, nem egy emlékezetes darab. Úgy látszik, ez a trend erősödik mostanában.

Értékelem: 6

Operation Finale (2018) on IMDb

Műfaja: életrajzi, dráma, történelmi

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://egyatucatbol.blog.hu/api/trackback/id/tr8516570266

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása