Egy a tucatból

Upgrade

2019. január 22. 15:07 - Kergeboci

Újrainditás

A közeljövőbe játszódó bosszú film, a kiber-bio időszak elején, ahol a technológia még csak a föld alatti katonai kísérletek és világmultik kicsiny játékszere csupán (mondjuk ahhoz képest..).
Ne egy cyperpunk világot várjunk, abból sokat nem kapunk. A technika itt még javában csak eszköz, a társadalomra kifejtett hatása nincs kifejtve.

Spoiler nélkül sok mindent nem lehet elmondani. A karakterek jók, a főszereplő remek munkát végzet, elég nehéz koreográfiát terveztek meg neki. A látvány világ rendben, a film menete pedig fekete humorral teli vérengzős adrenalin löket (a film felétől, az elején ennek azért meg kellett ágyazni). A kiszámítható végkifejleten csavartak még egy váratlant, így igazán nem lehet okom panaszra. Szép munka lett.

Értékelem: 6

Újrainditás (2018) on IMDb

Műfaja: akció, sci-fi, thriller

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://egyatucatbol.blog.hu/api/trackback/id/tr2214582230

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása